Συστατικά
500 gr. μήλα κόκκινα
150 gr. Μέλι
1 κ.γλ. κανέλα
10 gr. φύλλα ζελατίνης
500 gr. γιαούρτι 2%
150 gr. Μέλι
1 κ.γλ. κανέλα
10 gr. φύλλα ζελατίνης
500 gr. γιαούρτι 2%
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε κρύο νερό τις ζελατίνες να μαλακώσουν.
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε ψιλό μπρινουάζ.
- Τα προσθέτουμε σ΄ ένα κατσαρολάκι μαζί με το μέλι και την κανέλα και τ΄ αφήνουμε για 5' έως ότου καραμελώσουν.
- Κατεβάζουμε απ΄ την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις έχουμε στραγγίξει καλά και στην συνέχεια το γιαούρτι.
- Τέλος, τα συντηρούμε στο ψυγείο.
Δείτε επίσης