Συστατικά
50 γρ. βούτηρο
50 γρ. ελαιόλαδο
500 gr. Μοσχαρίσιο Τρανς
500 gr. Σπαράγκια
200 gr. αλεύρι
200 gr. κόκκινο κρασί
100 gr. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι πιπέρι
50 γρ. ελαιόλαδο
500 gr. Μοσχαρίσιο Τρανς
500 gr. Σπαράγκια
200 gr. αλεύρι
200 gr. κόκκινο κρασί
100 gr. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια πλατιά κατσαρόλα τοποθετούμε το βούτηρο και το ελαιόλαδο και ψήνουμε μέσα τα σπαράγγια αφού πρώτα τα έχουμε καθαρίσει έως που μαλακώσουν και πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
- Μόλις είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε αποροφιτικό χαρτί.
- Έπειτα παίρνουμε το μοσχαρίσιο μας κρέας για το οποίο έχουμε πει στον χασάπη να το έχει κόψει σε πάχος 2 εκατοστών και το αλευρώνουμε καλά.
- Έπειτα αν χρειάζετε συμπληρώνουμε ελαιόλαδο στην κατσαρόλα.
- Στην συνέχεια τοποθετούμε σ΄ όλη την επιφάνεια της κατσαρόλας το κρέας ψήνοντας ένα μόλις λεπτό απ΄ την κάθε πλευρά.
- Τέλος, σβήνουμε με κόκκινο κρασί, αλατοπιπερόνουμε και σερβίρουμε στο πιάτο με την παρμεζάνα.