Συστατικά
500γρ. κοτόπουλο φιλέτο ή μπούτι
50γρ. ελαιόλαδο
2 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 κολοκυθάκι μέτριο
1 καρότο
1 μελιτζάνα
1 π.κ. λευκό κρασί
2 κ.σ. κάρυ
αλάτι
200γρ. γιαούρτι
100γρ. νερό
3 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
500γρ. πένες
50γρ. ελαιόλαδο
2 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 κολοκυθάκι μέτριο
1 καρότο
1 μελιτζάνα
1 π.κ. λευκό κρασί
2 κ.σ. κάρυ
αλάτι
200γρ. γιαούρτι
100γρ. νερό
3 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
500γρ. πένες
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πένες ανάλογα με το χρόνο όπου αναγράφετε επάνω στην συσκευασία και συγχρόνως...
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε χοντρό μπρινουάζ (κυβάκια).
- Στην συνέχεια σε μικρότερο μπρινουάζ τα λάχανικά.
- Σ΄ ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε αρχικά το κοτόπουλο και στην συνέχεια τα λαχανικά.
- Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το 1/3.
- Προσθέτουμε σε μία μπασίνα το γιαούρτι με το νερό και το κάρυ, ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Ρίχνουμε την σάλτσα στο τηγάνι και προσθέτουμε τις πένες.