Συστατικά
Ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
200 γρ. πρασάτο λουκάνικο
200 γρ. σπαράγγια
100 γρ. ντοματίνια
6 αυγά φρέσκα
50 γρ. γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
200 γρ. πρασάτο λουκάνικο
200 γρ. σπαράγγια
100 γρ. ντοματίνια
6 αυγά φρέσκα
50 γρ. γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σ΄ ένα αντικολιτικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και κόβουμε τα λαχανικά και το λουκάνικο σε μικρό καρέ και τα σοτάρουμε ώσπου να μαλακώσουν.
- Σε μία μπασίνα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα να ενσωματωθούν και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι.
- Ανακατεύουμε ξύνοντας τον πάτο του τηγανιού για να αρχίσει να δένει το μίγμα με τα υλικά και προσθέτουμε ένα καπάκι χαμηλώνοντας την φωτιά στο μέτριο.
- Μόλις έχει γίνει ένα λείο μίγμα το αναποδογυρίζουμε με το καπάκι για 5΄ για να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά.
- Τέλος, σερβίρουμε και προσθέτουμε αν χρειαστεί αλάτι και πίπερι.