Συστατικά
1 kg. φρέσκα πατζάρια καθαρισμένα
2 λ. νερό
50 γρ. μηλόξυδο
1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
φρέσκια ρίγανη
φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 λ. νερό
50 γρ. μηλόξυδο
1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
φρέσκια ρίγανη
φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
- Αφού έχουμε καθαρίσει τα πατζάρια τα κόβουμε όπως εμείς επυθιμούμε και τα βράζουμε στο νερό με το ξύδι ώσπου να τσιμπιούνται με το πιρούνι.
- Στην συνέχεια τα στραγγίζουμε και έπειτα αφού έχουμε ψιλοκόψει όλα τα φρέσκα μυρωδικά μας τα προσθέτουμε μαζί με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο σε μία μπασίνα.
- Τέλος, γαρνίρουμε με γιαούρτι.
Δείτε επίσης