Συστατικά
Υλικά για σαλάτα:
200γρ. πράσινη λόλα
200γρ σπανάκι
200γρ. μαρούλια
200γρ. μπατζαρόφυλλα
1 kg. φράουλες
Υλικά για ντρέσινγκ φράουλας:
200 γρ. ώριμες φράουλες
100γρ. μέλι
50 γρ. χυμό λεμόνι
200 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
200γρ. πράσινη λόλα
200γρ σπανάκι
200γρ. μαρούλια
200γρ. μπατζαρόφυλλα
1 kg. φράουλες
Υλικά για ντρέσινγκ φράουλας:
200 γρ. ώριμες φράουλες
100γρ. μέλι
50 γρ. χυμό λεμόνι
200 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Εκτέλεση για ντρέσινγκ φράουλας:
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας εκτός το ελαιόλαδο σ΄ ένα ραβδομπλέντερ και τα χτυπάμε προσθέτοντας σταδιακά το ελαιόλαδο.
- Τέλος το σερβίρουμε στην σαλάτα μας.
- Σε μία λεκάνη με νερό καθαρίζουμε όλα τα φύλλα μας στην οποία έχουμε ρίξει μέσα αλάτι και ξύδι.
- Στην συνέχεια τα στραγκίζουμε και τα κόβουμε με το χέρι μας.
- Τέλος, κόβουμε τις φράουλες στα τέσσερα.