Συστατικά
Υλικά για τον σολομό:
250γρ. φρέσκος σολομός
40γρ. χαρουπόμελο
30γρ. βαλσαμικό
1 κ.σ. wostersauce
1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
Υλικά για τις πίκλες αγγουριού:
4 τεμ. αγγούρια
1 πρέζα εστραγκόν
1 πρέζα χοντρό αλάτι
1 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
1 κ.γ. άνιθο
1 κ.σ. μιλόξυδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
250γρ. φρέσκος σολομός
40γρ. χαρουπόμελο
30γρ. βαλσαμικό
1 κ.σ. wostersauce
1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
Υλικά για τις πίκλες αγγουριού:
4 τεμ. αγγούρια
1 πρέζα εστραγκόν
1 πρέζα χοντρό αλάτι
1 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
1 κ.γ. άνιθο
1 κ.σ. μιλόξυδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τον σολομό και τον κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Σε μία μπασίνα προσθέτουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα του σολομού και τον τοποθετούμε μέσα για 15'.
- Ταυτόχρονα, ώσπου να ψηθεί ο σολομός μέσα στην μαρινάδα, ετοιμάζομαι τις πίκλες απ΄ το αγγούρι.
- Πλένουμε και περνάμε από το μαντολίνο σε λεπτές φέτες το αγγούρι αποφεύγοντας τα σπόρια.
- Μαρινάρουμε τις πίκλες με όλα τα υλικά.
- Τέλος, τοποθετούμε τον σολομό με τις πίκλες στο πιάτο και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι.