Συστατικά
12 φρέσκα αυγά
40 γρ. Αμύγδαλα με αλάτι
40 γρ. Φιστίκια αιγίνης
Πιπέρι
40 γρ. Αμύγδαλα με αλάτι
40 γρ. Φιστίκια αιγίνης
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και βάζουμε νερό ώσπου να σκεπάζουν τα αυγά.
- Στην συνέχεια το βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα αυγά.
- Χρονομετράμε 6’ για να έχουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.
- Στην συνέχεια τα καθαρίζουμε κάτω από κρύο νερό για να διευκολύνουμε την απομάκρυνση του κέλυφος τους.
- Έπειτα έχουμε χτυπήσει σ΄ ένα μιξεράκι τους ξηρούς καρπούς και τα βουτάμε όπως είναι ελαφρώς βρεγμένα μέσα στο μίγμα.
- Τέλος, σερβίρουμε και γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δείτε επίσης