Συστατικά
- 160gr Ηλιέλαιο
- 110gr Ζάχαρη άχνη
- 50gr Ανθόνερο
- 100gr Αμύγδαλα ψημένα θρυμματισμένα
- 2gr Βανίλια σε σκόνη
- 10gr Μπέικιν
- 1 Πρέζα αλάτι
- 300gr Αλεύρι
Εκτέλεση
- Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα αναμιγνύουμε πολύ καλά.
- Στην συνέχεια τα πλάθουμε σε 30gr μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
- Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 170c βαθμούς αέρα και τα ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Τέλος τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.