Συστατικά
1 kg. φρέσκα μύδια
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
2 πράσινα μήλα
1 πρέζα εστραγκόν
1/2 φινόκιο
250 ml κρασί λεύκο
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
2 πράσινα μήλα
1 πρέζα εστραγκόν
1/2 φινόκιο
250 ml κρασί λεύκο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μύδια
- Σ΄ ένα τηγάνι προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας και τα ιδρώνουμε.
- Έπειτα προσθέτουμε τα μύδια, τα μυρωδικά και τα σβήνουμε με το κρασί.
- Σκεπάζουμε μ΄ ένα καπάκι για 5'.
- Τέλος, σερβίρουμε και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι.