Συστατικά
1 kg Πατάτες
6 αυγά
50 gr. γάλα
αλάτι
πιπέρι
φρέσκια ρίγανη
6 αυγά
50 gr. γάλα
αλάτι
πιπέρι
φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε χοντρό μπρινουάζ.
- Τηγανίζουμε τις πατάτες σ΄ ένα τηγάνι όπου έχουμε καλύψει ίσα τον πάτο του τηγανιού με ελαιόλαδο.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και την φρέσκια ρίγανη ώσπου να αφρατέψουν.
- Στην συνέχεια ανακατεύουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Tips: Μπορούμε να γαρνίρουμε με πρόβιο γιαούρτι και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.