Συστατικά
50 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. βούτηρο
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. βασιλομανίταρα
300 γρ. Σιτάρι ολόκληρο
200 γρ. φρέσκα Μανιτάρια
50 γρ. λευκό κρασί
1 λ. νερό
200 γραβιέρα τριμένη
αλάτι
πιπέρι.
50 γρ. βούτηρο
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. βασιλομανίταρα
300 γρ. Σιτάρι ολόκληρο
200 γρ. φρέσκα Μανιτάρια
50 γρ. λευκό κρασί
1 λ. νερό
200 γραβιέρα τριμένη
αλάτι
πιπέρι.
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτηρο και στην συνέχεια τα λαχανικά μαζί με όλα τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε ελαφρώς,
- Έπειτα προσθέτουμε το σιτάρι και σβήνουμε με λευκό κρασί.
- Ρίχνουμε το νερό σταδιακά και ανακατεύουμε να μην μας κολλήσει.
- Τέλος, σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την γραβιέρα και φτιάχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.